La Plaça Reial es converteix en la pista de Swing més gran del món per un día
Una diada per a transportar-se en el temps al ritme més mogut dels anys 30-50 amb la Sant Andreu Jazz Band conjuntament amb el saxofonista americà Scott Hamilton.
El proper dilluns 6 de maig la Plaça Reial de Barcelona es convertirà en la pista de ball més gran del món per acollir un matí de festa a ritme de swing a la Plaça Reial. La diada començarà a les 11h del matí i durarà fins les 15h de la tarda. Quatre hores per a moure el cos al ritme de la música de la Sant Andreu Jazz Band dirigits per Joan Chamorro.
Per als iniciats en aquest estil de ball no hi ha excuses, doncs també s’oferiran classes obertes a tothom amb les que tindran l’oportunitat de participar en les coreografies massives populars on participaran més de 400 ballarins. I els qui no puguin seguir el ritme, podran gaudir també de les exhibicions professionals protagonitzades per ballarins arribats des de diversos llocs del món.
L’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial participa en l’organització de aquest esdeviment per a ballar Swing amb una orquestra de primera línia, una excel·lent oportunitat per endinsar-se en l’univers de la música swing actual de mà de Joan Chamorro i la Sant Andreu Jazz Band, amb la oportunitat d’or de gaudir de la màgia del saxo de Scott Hamilton.
No perdis l’oportunitat de viure aquesta experiència a l’aire lliure i gaudint de la millor música en directe participant a la diada de swing que ofereix la Plaça Reial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *