EL MERCAT ARTESÀ DE DRAP-ART TORNA A LA PLAÇA REIAL

Reciclatge artístic, tallers de reciclatge creatiu, cultura i sostenibilitat per fomentar el consum responsable.
A partir del dissabte 6 de setembre, el mercat artesà i de reciclatge artístic de Drap-Art tornarà a ser el protagonista en la Plaça Reial per cinquè any consecutiu. De 11:00 a 22:00 hores la Plaça Reial acollirà nombrosos llocs artesans, a més d’organitzar tallers gratuïts de reciclatge creatiu per a totes les edats (entre les 12:00 i les 14:00 hores).

L’objectiu d’aquesta iniciativa conjunta entre Drap-Art i la Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial és fomentar la cultura, el consum responsable i el turisme de qualitat en un dels espais més emblemàtics de Barcelona. El mercat Drap-Art en la Plaça Reial forma part del projecte “La Reial és mou”, impulsat per l’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial per dinamitzar la plaça Reial a través d’accions culturals, programant diferents activitats per a tots els públics en horari familiar. La gran afluència de públic al mercat Drap-Art en edicions anteriors confirma l’èxit de l’aposta de convertir la Plaça Reial en un punt de referència de l’oci i l’art a Barcelona.

Per la seva banda, Drap-Art segueix amb les seves activitats vinculades al Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya que se celebra cada mes de desembre a Barcelona.

+info: www.drapart.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *