El proper dissabte 9 de maig de 2015, la Fundació Setba organitza La plaça dibuixa, una jornada consagrada a l’art i a l’urban sketching.
Actualment la Plaça Reial és un emplaçament turístic de primera línia, però els barcelonins no la solen freqüentar. Per això, des de la Fundació Setba fem una crida als ciutadans de Barcelona perquè, per unes hores, siguin turistes a la seva ciutat i dibuixin el seu propi quadern de viatge al voltant de la plaça.

El proper 9 de maig de 10 a 14h la Plaça Reial serà el punt de trobada i teló de fons per als dibuixos de professionals, estudiants i espontanis.

Cada establiment de la plaça acollirà a un artista professional que farà dos dibuixos: un de la plaça i un altre de l’establiment. Comptarem amb: ShiemBcn, Daniel Castro, Fabio Castro, Mercè Darbra, Iwona Flaszcynska, Sagar Fornies, Miguel Herranz, Juan Linares, Lluïsot, Raquel Ródenas, Santi Sallés, Toni Santiago, Alejandro Santos, Swasky. I també se sumaran a la iniciativa els alumnes de belles arts de l’Escola Massana i Eina. L’organització els facilitarà quaderns, gentilesa de l’empresa Moleskine.

Des de la Fundació Setba proporcionarem estris de dibuix al públic. A més a més, diversos establiments de la plaça obriran els seus balcons per oferir més punts de vista als dibuixants: el Consolat de Filipines, el restaurant Rossin i la Fundació Setba. Al centre de la Plaça, hi haurà una carpa per als nens i un monitor els ajudarà a dibuixar-la i a observar-ne les peculiaritats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *