L’Associació

Qui som?

La Associacio d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial, va néixer l’any 1999 senza afan de lucre i que té com a finalitat promocionar la Plaça Reial de Barcelona des de un punt de vista cultural, cívic i comercial. És un punt de trobada per a totes les persones, comerços i entitats que hi viuen, treballen o desenvolupen la seva activitat a la Plaça Reial, així com promotor d’agitació cultural de la Plaça i el seu entorn. L’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial està oberta a la participació de totes aquelles persones que, com nosaltres s’estimen aquest racó de Barcelona.

Qué fem?

Traballem com a interlocutor oficial amb les Insituciones Locals per defensar els interessos dels associats i per assegurar el bon funcionament dels serveis que són de gran utilitat per qui viu o treballa a la Plaça Real, també ens coodinem amb associacions del territori per crear sinergías.
L’Associació és el nexe d’unió i cohesió entre tots els associats, a través d’una projecció i estratègia comú. És el punt de trobada on es recullen suggeriments per millorar la convivència i la projecció de la Plaça a la ciutat.

L’Associació realitza iniciatives que potencien la singularitat de la Plaça, la recuperació històrica i artística, i fa esdeveniments promocionals d’elevat contingut cultural, social i participatiu.