El Concurs Internacional de Música Maria Canals, que des de fa 59 anys porta a Barcelona joves pianistes de prestigi, ja fa unes edicions que va posar en marxa l’OFF Maria Canals per acostar la música de piano als ciutadans. La divulgació musical a través de la participació ciutadana és un dels principals objectius del Concurs Maria Canals i és per aquest motiu que any rere any l’oferta esdevé més àmplia i atractiva. L’edició del Concurs d’enguany, que se celebra entre el 7 i el 22 de març, arriba amb múltiples novetats dirigides a tot tipus de públic.

El Maria Canals porta cua
Amb aquesta acció, ja habitual als carrers de la ciutat durant el mes de març, el Concurs Maria Canals portarà cua aquest any en més de 30 emplaçaments de la ciutat. En total, El Maria Canals porta cua oferirà més de 130 actuacions musicals gratuïtes i 500 hores de pianos de cua a la ciutat per a tothom qui els vulgui tocar.

El dia 4 de març, d’11 a 21 hores, El Maria Canals porta cua visitarà la Plaça Reial, a on s’organitzarà una marató amb participació de pianistes amateurs, estudiants de música locals i professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *