logo-ficha

Jamboree

Plaça Reial, 17 – Barcelona
Telèfon: 933 04 12 10
Horari: tots els dies de 19.30 a 24.00h (actuacions), fins a les 05.00 h discoteca

Un dels clubs mítics en la història del jazz, no només de la ciutat comtal sinó també de la resta d’Espanya. La seva llarga vida, sempre ha estat lligada a la promoció de la música en viu, concretament del jazz i d’altres estils d’arrels negres: blues, R&B, funk, latin jazz…

Al llarg de la seva història, el Jamboree ha vist passar pel seu escenari, músics tant rellevants internacionalment com Art Farmer, George Cables, Peter King, Lou Bennett, Elvin Jones, Danilo Pérez, Mark Turner, Idris Muhammad, Sony Fortune, Kenny Garret, Ramón Valle, Paul Bley, Jack DeJohnette, Vanesa Rubin o Joey De Francesco, per només anomenar-ne uns quants.

També l’escena nacional ha tingut en aquest club una plataforma de llançament i difusió molt important. Així, artistes tant reputats com Perico Sambeat, Llibert Fortuny, Carme Canela, Laura Simó, Lucrecia, Carles Benavent, Ximo Tébar o Chano Domínguez han compartit amb el públic la seva professionalitat i talent.

Tota aquesta activitat, li ha valgut al Jamboree no només el reconeixement unànime dels mitjans de comunicació, sinó també l’afecte i fidelitat d’un públic molt heterogeni: joves, persones de mitjana edat, gent gran, turistes, nacionals… Així, a poc a poc, la sala ha anat convertint-se en un punt de trobada de persones de totes les races i cultures, unides per un interès comú: l’amor per la música.

Tot i que la majoria de dies hi ha formacions diferents sobre l’escenari, els dilluns la sala acull una programació estable: les WTF Jam Sessions. Les jams són una veritable explosió de ritme i mestissatge que, des de fa molts anys, convoca centenars de persones cada dilluns.


Links d’interès

Web: www.jamboreejazz.com
Facebook: https://www.facebook.com/jamboree.jazz
Twitter: https://twitter.com/JamboreeJazz
Instagram: https://www.instagram.com/jazzjamboree/
You Tube: https://www.youtube.com/user/JazzClubJamboree/videos
RSS: http://www.masimas.com/rss_jamboree