logo-ficha

Mariscco Reial

Plaça Reial, 8 – Barcelona
Telèfon: 934 12 45 36
Horari: Obert de 10.00h – 01.00h tots els dies.

En ple centre del barri gòtic, en la Plaça Reial es troba MariscCo Reial (antic Taxidermista) en un edifici renaixentista del 1850, que va anar l’espai del Gran Cafè Español i posteriorment fué el Museu Pedagògic de Ciències Naturals i taller de taxidermia.

Lloc freqüentat per personatges del món de l’art i de la cultura com Joan Miró, Ava Gardner, Mario Cabré, Salvador Dalí etc.

Respectant l’arquitectura original, MariscCo Reial ofereix la possibilitat de menjar en un espai ampli interior de sostres alts i escena eclèctica. També disposa d’una gran terrassa oberta i una altra sota els pòrtics de la Plaça Reial. Oberta tot l’any en un ambient cosmopolita. MariscCo Reial rep als seus clients en un mostrador ple de marisc i peix fresc del país. en la seva cuina mediterrània destaquem els seus productes frescos i de primera qualitat. Entre les seves especialitats destaca el arróz caldós de llamàntol o arròs amb escamarlanes, cuinats al punt. El celler climatizada permet escollir entre una extensa selecció de vins.


Links d’interès

Web: www.mariscco.com
Instagram: @mariscco.reial
Facebook: @marisccoreial.reial