S’obre la segona edició del concurs Llums de Nadal a la Plaça Reial, convocat per l’Associació d’amics i comerciants de la plaça Reial (www.lareial.com) patrocinat per Citelum i organitzat per Racons Públics. El certamen compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona (Comerç i Consum, Medi ambient i serveis urbans, districte de Ciutat Vella,) de l’Institut del Paisatge Urbà i de la Qualitat de vida i amb la col·laboració de El Periódico de Catalunya.
Recordem que l’any passat es van presentar 25 propostes, es van concedir 4 premis i un premi del públic i que es va realitzar la proposta guanyadora “130 14 Palmeres”.La iniciativa es recolza en la força dels orígens de la plaça i l’energia dels seus usuaris actuals per recollir les millors propostes dels professionals en el camp de la il · luminació urbana que converteixin a la plaça en el lloc de visita imprescindible d’aquest Nadal.

Els objectius del concurs són crear un cos de coneixement compartit sobre les arts i tècniques de la il·luminació artificial contemporània i realitzar el muntatge d’una de les propostes a la plaça durant les festes de finals i principis d’any. El pressupost per a la realització de la proposta guanyadora és de 15.000 €.
La convocatòria és pública i oberta a dissenyadors d’il·luminació, dissenyadors industrials, escenògrafs, artistes, arquitectes, urbanistes, enginyers, paisatgistes i estudiants d’aquestes disciplines.

En canvi, no està permesa la participació d’empreses fabricants, distribuïdores o de manteniment d’il·luminació, ni dels seus empleats.
Es concediran 3 premis i un premi especial del públic.

Totes les propostes s’han de lliurar fins el dia 24 de setembre abans de les 14:00.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *